Kokkaffe Lemmel över öppen eld

#33 Gåendets filosofi

Kokkaffe Lemmel över öppen eld

En vandring i vackra höstfärger och kokkaffe över elden. Frédéric Gros har skrivit boken ”A Philosophy of Walking” och vi tar oss ut i skogen för att pröva hans teser. Är det under vandring som du tänker dina skarpaste tankar och får dina bästa idéer? Vad betyder det egentligen att gå och vad händer med din kropp och ditt sinne när du rör dig fram i naturen?

Vad passar bättre än att avsluta en skön vandring med att tända en eld och koka riktigt kokkaffe? Vi passar på att prova kokkaffet Lemmel, som visar sig gott och väl leva upp till hypen.

Avsnittets läslista

Lyssna på Podcasten Färd

Du kan lyssna på avsnittet direkt här på sajten, eller via din favoritpodcast-app. Självklart finns vi på iTunes.

Berätta vad du tycker

Har du några tankar eller ideer? Hör gärna av dig till oss. Antingen direkt via mail, eller varför inte skriva en kommentar på vår Facebooksida? Vi driver den här podcasten helt av egen kraft,  dina kommentarer är vår belöning och livsluft. Din gillamarkering på Facebook vår energi.

Detta inlägg postades i Avsnitt den av .
Färd

Om Färd

Färd är en podcast om friluftsliv. Varje avsnitt har ett tema som vi samtalar om. Människor och idéer, prylar och upplevelser. Här, där och precis där det behövs för att vara just en friluftsupplevelse.