Färd #12: Vinter

Färd #12 Magnus Arnell

Vinterna börjar sjunga på sista versen i vissa delar av landet: Fredrik och Magnus diskutera sina egna erfarenheter och bästa tips. Dessutom hinner vi få med en intervju med Jocke Johansson, VD för Idre fjäll.

Lyssna på Podcasten Färd

Du kan lyssna på avsnittet direkt här på sajten, eller via din favoritpodcast-app. Självklart finns vi på iTunes.

Berätta vad du tycker

Har du några tankar eller ideer? Hör gärna av dig till oss. Antingen direkt via mail, eller varför inte skriva en kommentar på vår Facebooksida? Vi driver den här podcasten helt av egen kraft,  dina kommentarer är vår belöning och livsluft.

Detta inlägg postades i Avsnitt den av .
Färd

Om Färd

Färd är en podcast om friluftsliv. Varje avsnitt har ett tema som vi samtalar om. Människor och idéer, prylar och upplevelser. Här, där och precis där det behövs för att vara just en friluftsupplevelse.

4 tankar kring ”Färd #12: Vinter

 1. ProfilbildLars Hallgren

  I Iphoneappen Podcaster kan jag inte se avsnitten 1-17. Inte heller i Itunes (på PC). På webbsidan (podcastenfärd.se) finns även avsnitten 1-17. Men jag vill lyssna på äldre avsnitt via iphonen, inte datorn. hur ska jag göra?
  Hälsningar
  Lars Hallgren

  1. FredrikFredrik

   Hej Lars
   Det låter väldigt konstigt, vi ska kolla på vad det är som gör att avsnitten inte syns som de ska. Tack för att du uppmärksammade oss på det.

 2. ProfilbildJonas

  Toppenpodd!!! Fuktspärr eller inte på vintertid. Kan ni inte ta upp det i höst? Jag hörde precis talad om det och tycker det låter lite mystiskt med en soppåse i sovsäcken o kängorna..

  Mvh
  Jonas

Kommentarer inaktiverade.