Färd #15: Systrarna Davisson kör kite över Grönland

Podcasten Färd. Caroline och Johanna Davidsson ska köra kite över Grönland

Caroline och Johanna Davidsson ska köra kite över Grönland

I avsnitt 15 av podcasten Färd träffar vi Johanna och Caroline som ska ta sig tvärs över Grönland, den långa vägen, 2 300 kilometer, från söder till norr. Idag fredagen den 2:e maj ger de sig av med skidor på fötterna, kiter i händerna, pulkor på släp och äventyr i blick. I deras väg kan det dyka upp såväl glaciärsprickor som isbjörnar, men systrarna ser fram emot alla utmaningar och underverk.

Mitt i sitt packkaos fick vi möjlighet att sitta ner en stund med Johanna och Caroline och diskutera deras kommande äventyr. Lyssna på hur deras tankar går kring förberedelser, äventyr och friluftsliv bara några dagar innan de satte sig på flyget till Grönland.

Du kan följa deras färd på deras egen blogg: http://systrariblasvader.wordpress.com/

Podcasten Färd. Caroline och Johanna Davidsson ska köra kite över Grönland

Lyssna på Podcasten Färd

Du kan lyssna på avsnittet direkt här på sajten, eller via din favoritpodcast-app. Självklart finns vi på iTunes. Det går också bra att lyssna via podda.se.

Berätta vad du tycker

Har du några tankar eller ideer? Hör gärna av dig till oss. Antingen direkt via mail, eller varför inte skriva en kommentar på vår Facebooksida? Vi driver den här podcasten helt av egen kraft,  dina kommentarer är vår belöning och livsluft.

Detta inlägg postades i Avsnitt den av .
Färd

Om Färd

Färd är en podcast om friluftsliv. Varje avsnitt har ett tema som vi samtalar om. Människor och idéer, prylar och upplevelser. Här, där och precis där det behövs för att vara just en friluftsupplevelse.