Johan Skullman i podcasten Färd

Podcasten Färd #20: Friluftsutrustning med Johan Skullman

Podcasten Färd: Johan Skullman

Johan Skullman

Johan Skullman är före detta militären och testansvarige inom Försvaret som sadlat om och nu arbetar som fristående produktexpert för bland annat Fjällräven. Det Johan inte kan om överlevnad i fjäll, djungler, på hög eller låg höjd, ovan och under vattenytan – det är inte värt att veta. Med obändig nyfikenhet ser han till att själv testa alla nya produkter i fält, lika noggrant som han förbereder sig för vilken vinterexpedition som helst (och han har varit ute en del).

Vi fick förmånen att sitta ner med Johan en timme och diskutera friluftsprylar, material, kläder, bränsle, och inte minst sydvästens vara eller icke vara.

Lyssna på Podcasten Färd

Du kan lyssna på avsnittet direkt här på sajten, eller via din favoritpodcast-app. Självklart finns vi på iTunes. Det går också bra att lyssna via podda.se.

Berätta vad du tycker

Har du några tankar eller ideer? Hör gärna av dig till oss. Antingen direkt via mail, eller varför inte skriva en kommentar på vår Facebooksida? Vi driver den här podcasten helt av egen kraft,  dina kommentarer är vår belöning och livsluft.

Detta inlägg postades i Avsnitt den av .
Färd

Om Färd

Färd är en podcast om friluftsliv. Varje avsnitt har ett tema som vi samtalar om. Människor och idéer, prylar och upplevelser. Här, där och precis där det behövs för att vara just en friluftsupplevelse.