Färd #9: Fotografering

Sarek_01I avsnitt nummer nio av podcasten Färd diskuterar vi våra erfarenheter av fotografering. Många friluftsintresserade personer är väldigt intresserade amatörfotografer. Magnus och Fredrik funderar över sina egna erfarenheter och vad som gör en bra bild riktigt bra. Lite tekniksnack, men framförallt inspiration och konstnärligt uttryck.

Bilderna som diskuteras

Vi diskuterar två bilder i avsnittet. Den ena är den som finns infogad här ovanför, Magnus bild från Sarek. Den andra bilden finns att beskåda på den här länken (det är bilden uppe till höger på näst sista sidan). Bilden fanns tidigare publicerad på fotografens hemsida, men har tyvärr blivit bortplockad efter att vi spelade in avsnittet (men vi har mailat och bett om att få använda den, så om det är en snäll fotograf dyker den snart upp här).

Avsnittets läslista

Lyssna på Podcasten Färd

Du kan lyssna på avsnittet direkt här på sajten, eller via din favoritpodcast-app. Självklart finns vi på iTunes.

Berätta vad du tycker

Har du några tankar eller ideer? Hör gärna av dig till oss. Antingen direkt via mail, eller varför inte skriva en kommentar på vår Facebooksida? Vi driver den här podcasten helt av egen kraft,  dina kommentarer är vår belöning och livsluft.

Detta inlägg postades i Avsnitt den av .
Färd

Om Färd

Färd är en podcast om friluftsliv. Varje avsnitt har ett tema som vi samtalar om. Människor och idéer, prylar och upplevelser. Här, där och precis där det behövs för att vara just en friluftsupplevelse.